Saturday, December 10, 2011

Vecka 1 - Lördag - Abs, Back, Glutes

Sista träningen före vår vilodag! Vad har ni tyckt om den här veckan? Någonting som var speciellt bra eller dåligt? Har ni märkt någon skillnad i kroppen, humöret, koncentrationen..? Dela gärna åsikter och tankar, men först lördagens träningsprogram.


ABS


BACK
-Vi har redan utfört den här träningen på måndagen men jag hittade ingen annan som jag var nöjd med så det blir en favorit i repris.


GLUTES

3 comments:

  1. Jag tog vilodag igår och körde träning idag istället för det passade mitt övriga program bättre! Men gud! de e helt sjukt att märka att man orkar så mycket mera redan efter att bara ha kört på 2 veckor ( 1 vecka ordentligt) . Jag var idag tvungen att köra igenom alla delar två gånger eftersom jag tyckte att det inte kändes tillräckligt efter första rundan! De e superövningar o man vill verkligen utmana sig själv! Tack för att du orkar fixa upp alla videor o träningsprogram! (Min ryggvärk har också på nåt underligt sätt börja försvinna tack vare pilates i en vecka!!)

    ReplyDelete
  2. Jag har inte märkt någon skillnad med utseende. I och för sig har jag varken tagit bilder eller vägt mig eller tagit mått eftersom jag inte äger måttband och våg, haha. Men som jag berättat åt dig har svullnaden troligtvis med mina mediciner att göra så kanske jag skulle märka större resultat om jag slutade med dem.. Det är konstigt hur motionen påverkar vad man VILL äta. Om man just gjort pilates i en timme så vill man ju inte äta något onyttigt eftersom det känns som att motionen då varit onödig. Dagar som jag inte gör pilates tänker jag inte lika mycket på vad jag äter, fast det kanske bara e jag som tänker så! Humöret har varit bättre, det är ju nog en bevisad grej, att motion i alla former påverkar humöret positivt.
    Jag tycker massor om vissa videon och mindre om andra. Dom jag inte gillar är förstås sådana med rörelser jag inte behärskar, helt enkelt eftersom jag är ganska så unfit. Man blir ju liksom frustrerad när man inte klarar av något! Speciellt jobbigt har jag med triceps- övningar eftersom den delen av mina armar varit svag alltid. Då blir det lätt att man skippar den delen eftersom man inte riktigt klarar av det men nu har jag bestämt mig att det ska ske en förändring!Kanske du kan ge några tips om enklare övningar som lämpar sig för mig som har extra svaga triceps? Din blogg e bäst, kram <3

    ReplyDelete
  3. HÅLLER MED OM TRICEPSÖVNINGARNA! Voi saakooti va ja ha svurit, gnällt å varit tokig på den där cassey som skriker att man int får ge upp fastän armarna skakar, fejse e illrött å tålamodet på bristningsgränsen! Men de e värt de efteråt :D

    ReplyDelete