Sunday, December 4, 2011

Vecka 1 - Måndag - Abs, Back, Glutes

Inlägget skulle bli för långt om jag sätter upp hela veckans program på en gång och också för att göra det lite mera spännande så sätter ja endast upp en dag i gången.

Förrän vi börjar vecka nummer 1 kommer vi att ställa några mål. Ett huvudmål och två delmål. När dessa mål nås kommer vi att belöna oss själva med någonting roligt, någonting speciellt. Det kan vara vad som helst förutom godis och skräpmat. Godis och skräpmat är inte en positiv belöning. Det kan vara ett nytt klädesplagg, en tidning, bio, en middag på en fin restaurang eller någonting liknande. Det måste vara någonting som vi inte vanligen unnar oss. Okej, mål nummer 1 kommer om fem veckor, mål nummer 2 kommer om 10 veckor och mål nummer 3 om 15 veckor!

Ännu före vi kör igång så vill jag att all funderar varför ni har kommit med i Blogilates gruppen. Är det för att gå ner i vikt, få tydligare muskler, få en bättre hälsa, sluta ett beroende...varför? Skriv nu ner allt som kom upp i huvudet och varje gång ni får en känsla av att ge upp eller hoppa över träningen så tar ni fram texten och läser igenom den.

Nu kan vi börja.

Monday - Abs, Back, Glutes

ABS


BACK


GLUTES

Första glutes-övningen är min absoluta favorit så här långt. Vilken är din?

Happy training!

No comments:

Post a Comment